Rüyada saç uzunluğu görmek

Rüyada saç uzunluğu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, bereketli işler yapılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saç uzunluğu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada saç uzunluğu görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada uzunluk ölçmek başarıya giden yollarını açacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek kimseye borçlanmayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının kurtlandığını görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saç görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını örgülü görmek gönlünce bir hayat süreceğine, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Rüyada saç siyaha boyatmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada saçlarının boyalı olduğunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, batıl amele yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments