Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İclal

Uzun zamandır görüşmediğim bir kız arkadaşımla ben mağazanın içinde başka bir kız arkadaşımı beklerken karşılaşıyoruz sadece selam verip önüne dönüyor hangi yorumu dikkate almalıyım

Fatma Çetin

Rüyamda uzun zamandır görmediğim Bi sınıf arkadaşımı gördüm erkekti çok yakın ve çok sevdiğim biri değildi rüyamda evimize gelmişti ve misafirlik etti bnde ona ikramda falan bulundum sonra ezan sesiyle uyandım bu neye dalalettir

Libra

Selamlar, ben rüyada uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı gördüm gelip kucağıma oturuyor sonra bi anda kendimi yatarken buluyorum elimle karnımı yokluyorum top gibi şişlik kiste benzer bişey var ama içimden hamileyim kesin diye geçiriyorum arkadaşım karşımda bana bakarak gülümsüyor aklımdan geçeni onayalar gibi başını sallıyor el ile bu işareti yapıyor Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim

Libra

Çok teşekkür ederim ☺️