Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak her isteklerinin yerine geleceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek şansının ve bahtının döneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments