Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hem verimi yükselteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments