Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek masrafların altında kalacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments