Rüyada uzun ıslak saç görmek

Rüyada uzun ıslak saç görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ağız tadına kavuşacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun ıslak saç gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Rüyada uzun ıslak saç görmek onun yolundan ayrılmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, huzur ve mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak saçı taramak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işarettir.

Rüyada saçları ıslak görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments