Rüyada kendi saçını ıslak görmek

Rüyada kendi saçını ıslak görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını ıslak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada saçını ıslak görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada saçları ıslak olmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ıslak saç görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments