Rüyada ıslak saçı taramak

Rüyada ıslak saçı taramak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, aşama kaydedeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Rüyada ıslak saçı taramak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada ıslak saçı taramak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saç taramak bit görmek büyük atılımların yapılacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek malvarlığının çok daha artacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını taramak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun saçını taramak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments