Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, acılarını dindireceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada ıslak saç kurutmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını ıslak görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak görmek borca batacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı ıslak görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments