Rüyada saçları ıslak görmek

Rüyada saçları ıslak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada saçları ıslak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada ıslak saçı taramak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak saçı kurutmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçını ıslak görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada uzun ıslak saç görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada ıslak saç kurutmak en yüksek makamlara oturacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments