Rüyada saçlarını ıslak görmek

Rüyada saçlarını ıslak görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını ıslak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Rüyada saçı ıslak görmek sağlık sorunun kalmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments