Rüyada kırık yüzük bulmak

Rüyada kırık yüzük bulmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada kırık yüzük bulmak gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada kırık yüzük bulmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kırık bardak bulmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırık bilezik bulmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık altın yüzük görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kırık yüzük görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek bir ömür olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık gümüş yüzük görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada kırık yüzük görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments