Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek özel muamele göreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kuma getirmek gönül hoşluğu yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kuma görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada kuma basmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada hamile kuma görmek her zaman çok başarılı olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments