Rüyada kuma basmak

Rüyada kuma basmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada kuma basmak gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada kuma basmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuma almak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada kuma olmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Rüyada kuma gittiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, prestij kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işarettir.

Rüyada kuma battığını görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kuma görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments