Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Rüyada üstüne kuma görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek işinden evine gidip geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuma gömmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada kuma olmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments