Rüyada üstüne kuma görmek

Rüyada üstüne kuma görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hem dua alacağına inanılır.

Rüyada üstüne kuma gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada üstüne kuma görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada üstüne kuma getirmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuma getirmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kuma gömülmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments