Rüyada üstüne kuma getirmek

Rüyada üstüne kuma getirmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, mutluluğu yakalayacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada üstüne kuma getirmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada eşine kuma getirmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma getirmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet eder.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments