Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada dolu yağdığını görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hüsrana uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalet eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments