Rüyada dolu yağdığını görmek

Rüyada dolu yağdığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada dolu yağdığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek nasiplerini alacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments