Rüyada büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada büyük dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek zahmete düşeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalettir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet eder.

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada dolu yağdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments