Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek haberler alacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulur.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek yol göstereceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments