Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hem verimi yükselteceğine delalettir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, başarılarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments