Rüyada başına dolu yağdığını görmek

Rüyada başına dolu yağdığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hastalığın biteceğine delalet eder.

Rüyada başına dolu yağmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalettir.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek iş kaybı yaşayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments