Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başına dolu yağmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments