Rüyada su üstüne çıkmak

Rüyada su üstüne çıkmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, moralinin yerine geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada su üstüne çıkmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çıkmak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada trenin üstüne çıkmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments