Rüyada bacadan duman görmek

Rüyada bacadan duman görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, parasının ve malının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada bacadan duman çıkmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada bacadan duman görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet eder.

Rüyada baca dumanı görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacada duman görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada baca kurumu temizlemek hainlik yapacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments