Rüyada bacada kurum görmek

Rüyada bacada kurum görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ekmeğinin azalmayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada bacada kurum gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Rüyada bacada kurum görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Rüyada bacadan kurum temizlemek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada baca kurumu görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada baca kurumu temizlemek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada baca görmek maddi durumun düzeleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada bacadan duman çıkmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca yıkmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada bacaya su dökmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments