Rüyada bacada duman görmek

Rüyada bacada duman görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada bacada duman gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada bacadan duman görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, akıl vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baca dumanı görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada bacadan duman çıkmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bacada duman görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada baca temizlediğini görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca temizlemek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments