Rüyada baca dumanı görmek

Rüyada baca dumanı görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, özel muamele göreceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yarınlarına umutla bakacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada baca dumanı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek kazancın ikiye katlanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Rüyada bacadan duman görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacadan duman çıkmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada bacada duman görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada baca dumanı görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baca açmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet eder.

Rüyada ev bacası görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments