Rüyada üniversite sınavını kaçırmak

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hasretliğin biteceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek kirli işlere bulaşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada üniversitede sınava girmek adımlarını daha sağlam atacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavı görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak idealist kimse olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments