Rüyada üniversite sınavı görmek

Rüyada üniversite sınavı görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak sevdiği kişileri çok üzeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavına girmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada üniversitede sınava girmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisine ev alacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınava girmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments