Rüyada üniversite sınavına geç kalmak

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınav geç kalmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sınava geç kalmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak huzur ve mutluluk bulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments