Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, huzurunu kaybedeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavda yüksek puan almak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak kişinin daha çok kazanacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalettir.

Rüyada üniversite puanını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sınavdan iyi puan almak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Rüyada sınav puanı görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments