Rüyada üniversite sınavı kazanmak

Rüyada üniversite sınavı kazanmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversiteyi kazanmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet eder.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments