Rüyada üniversite kazandığını duymak

Rüyada üniversite kazandığını duymak kendinden emin adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada üniversite kazandığını duymak gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada üniversite kazandığını duymak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulur.

Rüyada üniversiteyi kazanmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite kazanmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments