Rüyada üniversite sınavını kazanmak

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak kötülüklerden uzaklaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite kazanmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments