Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak şansının hep açık olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada üniversitede kazanmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak imza ve söz yetkisi edineceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada üniversite kazanmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments