Rüyada balkona tutunmak

Rüyada balkona tutunmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Rüyada balkona tutunmak gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Rüyada balkona tutunmak şansının her zaman yaver gideceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak çıkar için insanlara zulmetmeye, işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tahtaya tutunmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaya tutunmak kırgınlık yaşanacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada urgana tutunmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada otobüse tutunmak emeklerin boş yere harcanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada denizde ipe tutunmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments