Rüyada uçuruma tutunmak

Rüyada uçuruma tutunmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçuruma tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma tutunmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan tutunmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumda tutunmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak bolluk ve bereket yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak anlaşmalardan cayılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulur.

Rüyada bir ipe tutunmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada ağaca tutunmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments