Rüyada uçurumda tutunmak

Rüyada uçurumda tutunmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada uçurumda tutunmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermelisiniz.

Rüyada uçurumdan tutunmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işsiz kalmaya rivayet eder.

Rüyada uçurumda tutunmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte tutunmak kadim dostlar edineceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Rüyada ağaç köküne tutunmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments