Rüyada duvara tutunmak

Rüyada duvara tutunmak kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisini keşfedeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet eder.

Rüyada duvara tutunmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada duvara tutunmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak emeklerinin karşılığını alacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte tutunmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada uçağa tutunmak doğru olanı seçeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada birine tutunmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Rüyada kayalıklara tutunmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments