Rüyada uçurumdan tutunmak

Rüyada uçurumdan tutunmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan tutunmak gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Rüyada uçurumda tutunmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, keder yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak kısmetlerin artacağına, çok ünlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma tutunmak zarar etme riskini en aza indireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada dala tutunmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada merdivene tutunmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak kendi işinin sahibi olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments