Rüyada uçurumdan aşağı bakmak

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, dik durmaya çalışacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada dağdan aşağı bakmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments