Rüyada uçurumdan aşağı düşmek

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak yorulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı düşmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, alım gücünün artmasına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek hayalkırıklığı duyacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments