Rüyada uçurumdan aşağı inmek

Rüyada uçurumdan aşağı inmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, başarılarının katlanacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağıya inmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments