Rüyada uçurumdan aşağı atlamak

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine, ferahlayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, onlarla ayrı düşeceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada duvardan aşağı atlamak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bereketin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments