Rüyada babayı özlemek

Rüyada babayı özlemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı özlemek gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada ölmüş babayı özlemek kısmetlerinin de kapanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babayı özlemek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin insanı görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına alamet eder.

Rüyada birini özlediğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada çok özlemek yeni işler alacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin birini öpmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments