Rüyada birinin seni özlediğini görmek

Rüyada birinin seni özlediğini görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, arkadaştan görülecek faydaya, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni özlediğini gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada ölü birini özlemek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çok özlemek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini özlemek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada özlediği birini görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada özlediği insanı görmek bolluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin erkeği görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments