Rüyada özlediğin birini öpmek

Rüyada özlediğin birini öpmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, düzeninin bozulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada özlediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Rüyada özlediğin birini öpmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada özlediğin insanı görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada özlediğimiz birini görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili özlemek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments