Rüyada çok özlemek

Rüyada çok özlemek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorunların üstüste geleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok özlemek gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada özlediğin birine sarılmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Rüyada eski sevgili özlemek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada annesini özlemek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini özlemek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi özlemek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments